updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017
CatHandbol

CatHandbol

CATHANDBOL és una web independent que té com a objectiu difondre l’activitat de l'Handbol català, amb especial atenció als equips catalans, de totes les categories. Web nascuda el 2011, amb la voluntat d'aglutinar tota la informació del món de l'handbol de casa nostra per fer més gran aquest esport.

Website URL: http://www.cathandbol.cat

Resum #LligaCatFem: El líder torna a ensopegar amb La Roca

L’Associació Lleidatana va tornar a ensopegar amb La Roca, igual que li havia passat a la primera volta. En aquest cas va cedir un punt que no li fa perillar el lideratge. Tampoc fa que les roqueroles es puguin acostar al Palautordera, que recupera el segon lloc, que havien deixat la setmana passada en ajornar el seu partit, tot es esperant l'enfrontament en partit ajornat del pròxim dimecres.

Resum #1aCatHFem: Els tres primers no fallen

En la 17a jornada els tres primers (Martorell, Ribes i Cerdanyola) no han fallat i continuen ocupant les posicions d’ascens directe, però amb tres equips (La Garriga, Les Franqueses io Sarrià) per darrere, que no es donaran fàcilment per vençuts.

Prèvia #2aCatHFem: Duel en el cim a Les Moreres

Arribem a la 17a jornada i en queden només 6 per acabar la primera fase i set equips tenen molt ben encarada la classificació per a les fases d’ascens. Al grup A és on en queda una d’una de més oberta.
Però s’ha de tenir en compte que els resultats dels partits entre equips que es classifiquen són vàlids per a la 2a fase.

Subscribe to this RSS feed

Entrevistes