updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Ja tenim aquí les semis: Espanya-Eslovènia i Dinamarca-Croàcia

El Palau Sant Jordi és avui el centre de l'handbol mundial. El mític escenari barceloní acull les dues semifinals que decidiran els dos finalistes que diumenge a la tarda es jugaran el títol d'aquest Mundial 2013.

Semifinal 1 (19:15) Espanya - Eslovènia

La selecció de Valero Rivera ha aconseguit el seu objectiu, arribar a Barcelona i poder optar al títol. A més té el rival menys temible de les semifinals, la revelació del torneig. A més els eslovens tenen el dubte seriós del seu màxim golejador, l'extrem dret Dragan Gajic, que va ja no va jugar a vuitens per una lesió muscular.

Tot sembla encarat, tot i que en un partit a vida o mort no es pot descartar la sorpresa. A Quarts de final, els eslovens van demostrar ser un equip encara en creixement, que va jugar a ratxes per acabar doblegant a Rússia d'un sol gol i patint fins el final.

Semifinal 2 (21:30) Dinamarca - Croàcia

Un veritable "partidàs" de semifinals entre dos equips que encara no coneixen la derrota i que prometen espectacle, lluita i emoció a tothom qui s'acosti al Palau Sant Jordi.

Els danesos van dominar amb molta comoditat el seu grup (on hi havia Rússia i Islàndia) mentre que els croats van haver de superar Espanya per ser primers, un triomf que va provocar que haguessin de jugar al costat més complicat del quadre. Però això no ha frenat els de Goluza que dimecres van haver d'eliminar França i ara es topen amb els danesos. Els de Mikkel Hansen només van guanyar de dos gols a Hongria amb cert patiment final, però en molts moments del partit van semblar amb la reductora posada. L'encert dels seus extrems –Hans Lindberg (10 gols) i Anders Eggert (5 gols)– i les 18 aturades de Niklas Landin van guiar els nòrdics cap a semifinals.

Entrevistes