updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Triomfs de Brasil, Alemanya i França el darrer dia de Mundial a Granollers

Granollers ha viscut la quarta i darrera jornada d'aquest Mundial a terres vallesanes. Una jornada interessant, de nou amb una sorpresa –el triomf de Brasil– i amb la sensació d'haver pogut gaudir d'un gran espectacle combinat amb una excel·lent organització en tots els sentits. Els que hi hem estat ho podem certificar.

Recordem que la cinquena i definitiva jornada d'aquest Grup A ja es desplaçarà al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Jornada 4 - Grup A (Granollers)
Dimecres 16 de gener

Brasil 27 - 22 Tunísia

La selecció dirigida pel català Jordi Ribera ha donat la gran campanada de la tarda al Pavelló Olímpic de Granollers: Brasil ha superat a la selecció de Tunísia 27 a 22 i posa un peu als vuitens de final. Si guanyen a Montenegro divendres podrien inclús acabar tercers del Grup A. Un èxit que repassarem de manera més extensa en una entrevista que hem fet al final del partit a Jordi Ribera. Llegeix la notícia completa

Alemanya 29 - 21 Montenegro

Alemanya ha mostrat el que d'ella s'espera d'ella al segon temps, i ha acabat guanyant a una Montenegro a la que li costa acabar bé els partits en tenir jugadors molt carregats físicament. Al descans el resultat era de 13-11, i a l'inici de la segona els balcànics han arribat a empatar el partit a 14, però un parcial demolidor de 7-0 ha trencat el partit i deixa els montenegrins sense cap punt i –degut al triomf anterior de Brasil– ja sense opcions de passar als vuitens de final. 

Argentina 23 - 35 França

Poca o gens història ha tingut un partit que ha començat 0-6 a favor dels francesos que han jugat a plaer contra una selecció argentina que en aquest Mundial de moment ha anat de més a menys. Va ser la sorpresa de la primera jornada derrotant a Montenegro, però des de llavors ha perdut tots els partits i gairebé totes les possibilitats de passar a vuitens, ja que ha vist com Brasil sumava de nou i sels posava dos punts per sobre i amb el gol-average directe a favor. Però bé, res està decidit perquè encara hi ha possibilitats de triple empat.

Entrevistes