updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Èxit del Brasil de Jordi Ribera, que posa un peu a vuitens

La selecció dirigida pel català Jordi Ribera ha donat la gran campanada de la tarda al Pavelló Olímpic de Granollers: Brasil ha superat a la selecció de Tunísia 27 a 22 i posa un peu als vuitens de final. Si guanyen a Montenegro divendres podrien inclús acabar tercers del Grup A. Un èxit que repassarem de manera més extensa en una entrevista que hem fet al final del partit a Jordi Ribera.

En roda de premsa, Ribera ha valorat un triomf que es pot considerar històric, ja que fa que Brasil tingui un peu als vuitens de final, quan la seva millor classificació al llarg dels Mundials és un setzè lloc el 1999: “Estic molt satisfet perquè el treball òptim que estem fent s’ha reflectit en el resultat. És un triomf que necessitàvem per creure en l’equip i en les nostres possibilitats. Està clar que la lesió de Bannour ens ha ajudat, ja que és un jugador que estava jugant molt bé. Per part nostre, ha estat clau el nostre treball defensiu, que ha estat molt bé i ha fet que tinguem menys errors o que si els teníem, no ens afectessin tant. També hem tingut més possessió de pilota, una cosa que busquem”.

 

Gran partit dels brasilers
El partit ha començat amb protagonisme de les defenses (al minut 10, empat a 2). A mitja primera part el Brasil ha aconseguit agafar distàncies de fins a quatre gols, però al descans la distància era mínima (13-11). A la segona meitat, el Brasil ha estat a un gran nivell, altre cop sobretot en defensa, i ha aconseguit mantenir a ratlla el conjunt tunisià que a la part final s’ha enfonsat i ha acabat perdent de cinc gols. Un partit que segurament passarà a la història de l’handbol del Brasil, que guanya molta moral i confiança de cara al futur.

Cal destacar el gran partit del porter Nascimiento, amb 14 aturades. En atac els gols han estat molt repartits, sent l’extrem Lucas Candido el màxim golejador amb cinc gols. L’MVP ha estat pel central Gustavo Cardoso.

Entrevistes