updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Valero Rivera i Fernando Barbeito a semis del campionat Asiàtic

Valero Rivera i Fernando Barbeito a semis del campionat Asiàtic Foto: @qatarhandball i @fbarbeito15

Fernando Barbeito i Valero Rivera es troben aquestes setmanes a Corea del Sud, on han classificat les "seves" seleccions per les semifinals del Campionat Asiàtic.

Cal destacar en primer lloc el gran èxit de l'equip de Fernando Barbeito. El tècnic català –i exjugador del Barça– es troba des de fa dos anys al país saudita entrenant al Mudhar Club, i des d'aquesta temporada també és seleccionador del seu equip nacional. En aquesta primera gran cita, el Campionat Asiàtic 2018 que es disputa a Corea del Sud, l'equip que dirigeix s'ha classificat brillantment per les semifinals després de derrotar el conjunt amfitrió per 26-23 en el partit que decidia el primer lloc del grup 1 de la Main Round.

No per ser més esperat, cal deixar de destacar el nou èxit de Valero Rivera –i del seu equip– al capdavant de la selecció de Qatar. La selecció qatarí, que va estar preparant-se a casa nostra abans de disputar aquest torneig asiàtic, també ha acabat primera del seu grup de Main-Round per davant de Bahrein (29-21), Japó (40-23) i els Emirats Àrabs (34-20).

La bona marxa dels equips a la Main Round ha permès que els conjunts dirigits pels dos tècnics catalans –Qatar i l'Aràbia Saudita– no es creuin a les semifinals.

Les semifinals, que decidiran si tenim "final catalana", es juguen divendres:
ARÀBIA SAUDITA (1r grup 1) - Bahrein (2n grup 2)
QATAR (1r grup 2) - Corea del Sud (2n grup 1)

Entrevistes