updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça guanya la Copa Asobal demostrant un bon moment per anar a Colònia

El Barça va guanyar la seva 11a Copa Asobal consecutiva Foto: @FCBHandbol El Barça va guanyar la seva 11a Copa Asobal consecutiva

El cap de setmana es va disputar la Copa Asobal a Saragossa, i el Barça va complir una vegada més amb el seu paper de favorit i va guanyar el seu 11è trofeu consecutiu en aquesta competició.

SEMIFINALS

Bidasoa Irún 32-28 Fraikin BM Granollers

El Bidasoa va guanyar per tercera vegada aquesta temporada a l'equip d'Antonio Rama, prenent-se així una certa revenja pel fet que els granollerins hagin acabat aconseguint el segon lloc de la Lliga Asobal.

Al descans l'equip vallesà dominava per 16-17, i a més a l'inici de la segona part va fer un parcial de 0 a 3, que els posava quatre per sobre. Aleshores va començar a aparèixer la figura de Xoan Manuel Ledo, que acabaria completant un partit amb el 42% d'aturades, i que conjuntat amb el sensacional partit de l'extrem Iñaki Cavero (14 gols de 15 intents), van acabar sentenciant el partit.

Per part granollerina, amb l'absència d'Antonio Garcia, els màxims golejadors van ser tres jugadors de la pedrera com són Pol Valera, Jan Gurri i Sergi Franco, amb 5 gols cada un.

Barça 40-26 BM Logroño

El Barça no va tenir problemes per superar l'equip de La Rioja de forma contundent, en un partit que tenia resolt al descans amb un 21-11.

Els màxims golejadors del Barça van ser Ludovic Fàbregas (7), Dika Mem, Haniel Langaro i Luka Cindric (5, cada un).

FINAL

Barça 37-29 Bidasoa Irún

El Barça va controlar sempre el partit, arribant al descans amb 17-14, i obrint forat important al marcador amb un 29-22 a l'equador de la segona part i per entrar als cinc minuts finals ja amb el màxim avantatge de 8 gols (34-26).

Pel Barça van jugar per obtenir aquest nou títol: Gonzalo Pérez de Vargas i Leo Maciel porters; Dika Mem (3), Aitor Ariño (1); Blaz Janc (4), Aleix Gómez (7), Thiagus Petrus, Luka Cindric (1), Ángel Fernández (4), Domen Makuc, Haniel Langaro (2), Youssef Ben Ali (4), Melvyn Richardson (2), Ludovic Fàbregas (5), Luis Frade (2), Ali Zien (2).

Entrevistes