updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers no pot fallar el divendres a casa

L'últim enfrontament amb l'Ángel Ximénez de Puente Genil de lliga es va jugar al pavelló del bàsquet Foto: @bmgranollers L'últim enfrontament amb l'Ángel Ximénez de Puente Genil de lliga es va jugar al pavelló del bàsquet

L’antepenúltima jornada de la Lliga Asobal ens porta un altre interessant partit a l'Olímpic i un altre desplaçament teòricament fàcil per al campió.

Fraikin Granollers – Angel Ximenez Puente Genil, divendres 20 h

L’equip granollerí, ara que s’ha situat en el segon lloc, no pot fallar a casa. Li queden tres proves, aquest partit contra els cordovesos, després el desplaçament a Torrelavega (on la setmana passada va caure el Bidasoa) i finalment tancant a casa contra el Valladolid.

El partit del divendres, de tota manera, pot ser un partit trampa, ja que els cordovesos no tenen la permanència assegurada (tenen el Nava a un sol punt) i vindran a intentar esgarrapar el que sigui de Granollers.

Balanç dels dos equips:
GRA  2n   39 punts 31/29
PGE  13è  21 punts  29/30

A la 1a volta l'equip d'Antonio Rama es va imposar per  26-30, però cal recordar que la temporada passada l’equip granollerí va guanyar de forma molt ajustada per 32-31. A la Copa, no fa gaire, es van trobar a semifinals amb triomf granollerí per 34-26.

Antequera - Barça , dissabte 18:30 hores

L’equip de Carlos Ortega entre els dos partits de quarts de final europeus contra el Flensburg visita el cuer de la lliga en un partit que ha de ser ben plàcid. L’equip malagueny només ha sumat 5 punts en tot el campionat i a la 1a volta va perdre per 45-19 al Blaugrana.

Entrevistes