updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòries de Barça i Granollers quasi pel mateix resultat

Fotos:  eldeporteconquense.com i @FCBHandbol Imatge dels partits dels dos equips catalans Fotos: eldeporteconquense.com i @FCBHandbol

En la 12a jornada de la Lliga Asobal els dos equips catalans han sortit triomfadors i quasi pel mateix resultat.

Cuenca 29-34 Fraikin Granollers

FRAIKIN GRANOLLERS: Marc Guàrdia (32% d'aturades) Leo Rangel (només va sortir a un 7 m, que no va aturar) porters; Édgar Pérez (2), Jan Gurri (1), Chema Márquez (5), Pol Valera (6), Álex Márquez (6), Esteban Salinas (6), Adrià Martínez (2), Josep Ernest Armengol, Víctor de Sande, Oriol Rey (1), Joan Amigó (1), Sergi Franco (1), Antonio Garcia (3):
A les files manxegues els màxims golejadors van ser Thiago Alves Ponciano (6), Pablo Simonet (4) i Leo Prantner (4). Pel que fa als dos catalans, Arnau Fernàndez en va marcar 3 i Sergi Mach 1. I bona actuació derl porter Ante Grbavac amb un 35% d'aturades.

L’equip d’Antonio Rama obria la jornada a la pista del Cuenca, encetant una sèrie de tres partits seguits fora de casa que, de moment, ha començat bé, amb un brillant triomf en una pista sempre difícil i que obre a 6 punts el forat entre els dos equips a la classificació i manté l'equip en el tercer lloc de la classificació.

L'equip granollerí va sortir molt ficat i als 8 minuts el tècnic local ja havia de demanar temps amb un 1-4 al marcador. Però això no va aturar el joc fluid de l'atac vallesà que va agafar màxim avantatge de 6 gols (8-14) i ela descans  guanyava per 13-18, un resultat que deixa ben clar com de bé havia estat l'equip d'Antonio Rama.

A la represa ho van intentar els locals, però tot el van poder fer va ser acostar-se a tres gols (15-18), però de seguida va reaccionar el Granollers que va mantenir-se fort en defensa, amb un gran Marc Guàrdia sota pals, i resolent bé en atac amb la primera línia i el joc amb el pivot. La diferència es va anar movent entre els 4 i el 6 gols, per acabar en aquests cinc que indiquen que no es va patir per sumar els dos punts.

Barça 35–29 Angel Ximénez Puente Genil

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas (41% d'aturades); Dika Mem (4), Aitor Ariño (7), Blaz Janc (3), Timothey N'Guessan (1), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus, Martí Soler, Luka Cindric (3); Domen Makuc (2), Haniel Langaro (2), Youssef Ben Alí (5), Melvyn Richardson (3); Ludovic Fàbregas (1), Ali Zein.
Els màxims golejadors visitants van ser David Estepa (6), Delcio Moreno i Felipe Borges (4, cada un). El sarrianenc Pere Arnau no va marcar.

L’equip cordovès, que només havia perdut en un dels cinc desplaçaments que havia fet, va donar una gran imatge davant un Barça encara no recuperat del tot per la derrota de dos dies abans contra el Kielce.

El fet que el marcador quan ja s'havia complert la meitat de la segona part estigués tot just en un 25-24, i a cinc minuts del final els visitants encara tinguessin opcions amb un 31-28, ja indica clarament la dificultat que va tenir per al Barça guanyar el partit. I això tenint en compte que Gonzalo va fer 17 aturades i el porter visitant només en va fer 8.

Entrevistes