Barça i Granollers en el grup capdavanter de l'Asobal

Després de la disputa de tres jornades de la Lliga Asobal els dos equips catalans estan en el grup capdavanter de la classificació (amb el Barça líder), havent sumat tots els triomfs possibles.

Barça 39-22 Nava

BARÇA: Möller (45% d'aturades) i Gonzalo Pérez de Vargas porters; Mortensen (8), Entrerríos (1), Sorhaindo, Dolenec (2), Ariño (2), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (1), Mamadou Diocou (5), Dika Mem (4); Pálmarsson (1), Makuc (1); Langaro (2), Fàbregas (3), Frade (5).

Primer partit al Palau Blaugrana de la temporada i com s'esperava còmoda victòria de l'equip blaugrana, que va tornar a dirigir Fernando Barbeito.

L'equip segovià va resistir due minuts (5-5), però després va anar cedint davant el potencial de l'equip blaugrana, que sense fer excessos al descans guanyava ja per 8 gols (20-12). A la represa va continuar el domini local per acabar guanyant de 17 gols.

Per destacar la placidesa del partit cal destacar un fet ben poc habitual com és que no va haver-hi cap llançament de 7 metres per part de cap dels dos equips.

Incarlopsa Cuenca 24-32 Fraikin Granollers

FRAIKIN GRANOLLERS: Marc Guàrdia (13% d'aturades) i Pol Sastre (48% d'aturades i 1 gol) porters; Jan Gurri, Víctor de Sande (1), Borja Lancina (7), Édgar Pérez, Marc Garcia, Pol Valera (2), Àlex Márquez (3), Esteban Salinas (7), Adrià Martínez (2), Oriol Rey (1), Sergi Franco, Antonio Garcia (8).

D'entrada ho tenia molt més complicat l'equip d'Antonio Rama que visitava el Pavelló del Sargal de Cuenca, un dels més complicats de la lliga. Però on per sort va poder jugar sense que l'equip local tingués l'escalf del seu públic, i això sense cap mena de dubte li va anar molt bé a l'equip vallesà, que va sumar la tercera victòria dels tres partits disputats.

Davant d'un equip manxec, farcit de jugadors sudamericans de gran qualitat, el Fraikin, que com és ben sabut ha patit baixes molt importants, va fer un gran partit. Va sortir en tromba i als deu minuts ja guanyava de quatre (3-7). Com era previsible els locals van reaccionar (9-11 als 20 minuts), però amb un gran treball defensiu el Granollers va permetre tornar a obrir forat de quatre al descans (13-17).

A la represa, es va mantenir la concentració i l'efectivitat vallesana, destacant en atac l'experiència de jugadors com Antonio Garcia, Borja Lancina i Esteban Salinas i en defensa el gran partit de Pol Sastre sota pals. Als 10 minuts la diferència havia pujat als 7 gols (17-24) i ja mai es va patir per sumar aquests dos punts tan valuosos.