Un mal final condemna el Granollers a una nova derrota

Després de l’ensopegada a Aranda del Duero, el Fraiikin BM Granollers necessitava un triomf per començar a sortir de la zona baixa de la taula. Els de Toni Garcia rebien al Palau Olímpic el BM Ciudad Encantada de Cuenca entrenat per Zupo Equisoain, que gràcies a un gran final es va emportar els dos punts en joc.

La primera meitat va estar dominada per les defenses i els porters, i només cal veure que amb empat a 5 els dos equips van estar 7 minuts sense marcar cap gol. Finalment, es va marxar al descans amb un avantatge mínim pels visitants.

A la represa, la iniciativa va ser del Ciudad Encantada, però poc a poc el Granollers amb un encertat Grundsten va aconseguir posar-se per davant en el marcador i arribava al tram final dos gols per davant (21-19). Quedaven set minuts i els aficionats eren optimistes, però llavors va arribar el pitjor: un parcial d’1 a 7 que va donar el triomf al conjunt de Cuenca i deixa el Granollers amb només tres punts en cinc jornades.

Fraikin BM Granollers 22 - 26 BM Ciudad Encantada

Fraikin BM Granollers: Gonzalo Pérez de Vargas, porter; Juárez, Pujol, Blanxart, Malasinskas (1), Capdevila (1), Del Arco, Garcia, Adrià Pérez (4), Solé (2), Resina, Eloy Félez (4), Lazic, Salinas (2) i Grundsten (8).
Marcador cada 5’: 2-1, 4-2, 5-5, 5-5, 6-7, 9-10, descans; 11-12, 12-15, 14-18, 19-19, 21-22 i 22-26.