updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota del Fraikin Granollers a Valladolid

Imatge del partit Foto: valladoliddeporte.es Imatge del partit

El Fraikin Granollers va caure al Pavelló Huerta del Rey en partit de l'onzena jornada de la Lliga Asobal.

Atlètico Valladolid 34-29 KH7 Granollers

FRAIKIN GRANOLLERS: Marc Guàrdia i Pol Sastre porters; Jan Gurri, Édgar Pérez (4), Borja Lancina, Marc Garcia, Álex Márquez (3), Adrià Figueras (10), Drasko Nenadic (3), Adrià Martñinez (2), Mamadou Gassama (2), Oswaldo dos Santos (3), Ian Tarrafeta, Ivan Popovic (2), Sergi Franco i Nicolas Bonanno.

L’equip val·lisoletà va trencar la seva ratxa de quatre derrotes seguides i va superar l'equip granollerí, que no va estar fi en defensa. Amb aquest resultat el Fraikin és 8è amb 9 punts, lluny de les places europees i el seu rival se situa 10è a només un punt en la classificació.

L'equip local va sortir en tromba i la defensa granollerina no podia fer res per aturar-los i abans del minuts vint ja havia encaixat 15 gols (marcador 15-10) i al descans l'equip local dominava per 19-15.

A la represa l'equip local de seguida va agafar vuit gols d'avantatge (26-18) que va mantenir fins el 32-24. Aleshores l'equip d'Antonio Rama va pujar el nivell defensiu i després d'un parcial de 0 a 5 encara va pensar en la remuntada. Però només quedaven dos minuts i l'equip local els va jugar amb serenitat.

Entrevistes