updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dimarts de derbi català Asobal al Blaugrana

Els dos equips ja s'han trobat en Supercopa de Catalunya Foto: FCBarcelona Els dos equips ja s'han trobat en Supercopa de Catalunya

De ben segur que no és el millor dia de la setmana perquè es jugui un dels dos derbis catalans de la temporada, però els compromisos europeus del Barça porten a dimarts el derbi del Palau.

Barça - Fraikin BM Granollers, dimecres 21h (Esport 3)

Aquest dimarts a la nit arriba el derbi català d’handbol al Palau Blaugrana, de la 5a jornada de Lliga Asobal. Els dos equips es troben en dinàmiques oposades, ja que mentre que el Barça ve de golejar contundentment a Europa mentre el Fraikin ve de perdre a casa en lliga i només ha sumat 3 dels 8 punts disputats. 

Evidentment els de Xavi Pascual són els màxims favorits davant un Granollers que sap que ha d'esperar un miracle, això sí, un miracle que ja van fer realitat l'abril de 2018. En tot cas, més que els punts, els d'Antonio Rama buscaran seguir en el procés de reajustament després de la marxa imprevista d'Antonio García al Nantes i l'arribada de Drasko Nenadic per cobrir la important baixa del canoner de la Llagosta.

Declaracions prèvies del capità blaugrana | Barça TV

Entrevistes