updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça aixafa el Valladolid a la segona part

La defensa blaugrana va estar forta a la segona part Foto: @FCBHandbol La defensa blaugrana va estar forta a la segona part

El Barça continua amb la directa posada i va guanyar el quart partit de Lliga a la pista del Valladolid.

L’equip blaugrana va acabar aixafant la resistència de l'equip val·lisoletà amb una gran segona part (parcial de 12-21) i va sumar la quarta victòria a la Lliga Asobal.

L'equip local va plantar cara durant quasi tota la primera part. Amb una plantilla basada en la gent de la pedrera local, reforçada amb algun gallec i asturià, i amb els ànims que sempre dona el públic del Pavelló de Huerta del Rey, va mantenir el pols i al descans només perdia de tres gols (15-18).

A la represa la intensitat de la defensa blaugrana va augmentar, mentre anaven baixant les forces dels locals, complementat amb les aturades de Möller. L'equip de Xavi Pascual va córrer i va anar obrint forat a poc a poc fins els 12 gols finals.

Atlético Valladolid 27-39 Barça

Van jugar: Möller (35% d'aturades); Entrerríos (4), Sorhaindo, Andersson (2), Ariño (2), Serdio (2), Diocou (2), N'Guessan (3), Aleix Gómez (8), Thiagus Petrus, Dolenec (2), Dika Mem (3), Cindric (4), Pascual (3), Fàbregas (2).

Entrevistes