updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Triomf del Granollers a Cantàbria amb un Adrià Figueras letal

Una imatge del partit amb la bona defensa granollerina en acció Foto: @latralo64 - Bm Sinfin Una imatge del partit amb la bona defensa granollerina en acció

Bona tercera jornada de lliga. El Barça ja havia guanyat en partit avançat i el Fraikin Granollers va tornar amb els dos punts de Cantàbria.

L’equip granollerí va aconseguir la primera victòria de la temporada a Santander, després d'un molt bon treball de tot l'equip en una pista on havien caigut la temporada passada per 22-21.

L'equip d'Antonio Rama va dominar des del primer moment en el marcador, amb una gran defensa i amb la parella formada per Ian Tarrafeta i Adrià Figueras perforant constantment la defensa local. Es va arribar al descans amb un 9-13 favorable i després a la segona part es va resistir l'envestida de l'equip local que el màxim que va poder fer va ser situar-se a dos gols per sota.

Amb els 12 gols marcats, el pivot Adrià Figueras es destaca com el màxim golejador de la lliga amb 26 gols en 3 jornades

BM Cantabria Sinfín 26-29 KH7 Granollers

Van jugar: Guàrdia (4 aturades) i Sastre (4 aturades), porters, Edgar Pérez (2), Lancina (1), Marc García, Valera (2), Márquez (2), Figueras (12), Nenadic, Adrià Martínez, Gassama, Oswaldo (2), Tarrafeta (6), Popovic (1), Franco (1) i Bonanno.

 

Entrevistes