updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Arrenca la Lliga Asobal amb el Barça buscant la desena seguida

Comença una nova Lliga Asobal amb els dos habituals representants catalans: el Barça com indiscutible favorit per revalidar una corona que ha guanyat en les nou últimes edicions, i el Fraikin Granollers que intentarà lluitar per les places d’honor, que se li van escapar la temporada passada.

FC Barcelona - Anaitasuna, divendres 19 h

El Barça per iniciar la lliga rep el 10è classificat de la temporada passada, que és tot un històric de l’handbol estatal, i que ha augmentat el seu pressupost per intentar lluitar a la zona alta.

L’equip navarrès ha fitxat el porter suec Nordlander, que ja havia estat a Pamplona, el defensor argentí Gavidia, que han de millorar l’aspecte defensiu, i tres primeres línies com l’argentí Fisher, el brasiler Anderson Mollino i el jugador de Cap Verd Semedo, que han d’aportar molt en atac. Són baixa tres coneguts com són Mikel Aguirrezablaga, Albert Pujol, Gabriel Ceretta.

La temporada passada l’equip navarrès va plantar cara per perdre per un honrós 35-26.

Cangas Morrazo - KH7 Granollers, dissabte 18:30 h

L’equip granollerí debuta a la pista d’un equip gallec que va fregar el descens acabant en la 14è lloc i per tant podria ser un bon lloc per assolir la primera victòria a domicili. La temporada passada es va haver de conformar amb un empat a 26 gols.

Entrevistes