updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els catalans superen els gallecs

Adrià Martínez en un xut des de l'extrem Foto: @bmgranollers Adrià Martínez en un xut des de l'extrem

S'ha disputat l’avant-penúltima jornada de lliga amb victòries catalanes sobre equips gallecs.

KH7 Granollers 26–23 Cangas del Morrazo

L’equip granollerí rebia un dels equips que lluiten per evitar el descens i va aconseguir un triomf treballat i no massa brillant, però que els permet continuar lluitant per la quarta plaça.

Durant la primera part van dominar els gallecs, però al tram final el Granollers va aconseguir empatar (14-14 al descans). A la represa l'equip local es va posar per davant però amb diferències curtes i no va tancar el triomf fins els darrers instants.

Almeida va destacar amb un 57% d'aturades i en l'aspecte ofensiu els màxims golejadors van ser Álex Márquez (5) i Adrià Martínez (4).

Teucro Pontevedra 21–35 FC Barcelona

El Barça tenia un llarg desplaçament a la pista d’un equip en posició de descens i ha anat amb 6 jugadors del B, però l'ha solucionat amb facilitat.
Ha fet un parcial de 2 a 7 als 10 minuts i, després d'arribar al descans amb 9-15, n'ha fet un altre de 2 a 7 a l'inici de la 2a part, però ara en només 5 minuts.

Bona actuació de Moller sota pals amb un 41% d'aturades, i amb Ilic (8 gols) i el jugador del B Mamadou Diocou (6), com a màxims golejadors.

Entrevistes