updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin supera el Bada Huesca amb una gran defensa

Bon partit de Tarrafeta en la seva reaparició Foto: X.Solanas BMG Bon partit de Tarrafeta en la seva reaparició

El Fraikin va obtenir un triomf treballat davant un equip amb el que estava igualat a punts.

L'inici de la tarda d'handbol del dissabte a l'Olímpic de Granollers va ser satisfactori i el Fraikin es va fer amb els dos punts, en un partit molt important, davant un equip amb el que estava igualat a punts, com és el Bada Huesca.

La victòria es va forjar en una gran defensa i en una gran actuació de Bombon Almeida, que va deixar l'equip visitant amb només 17 gols, però sobretot en només 6 a la primera part. Tot plegat va permetre marxar als vestidors amb 5 gols d'avantatge tot i que l'atac no va estar excessivament inspirat.

Destacar també el retorn de Ian Tarrafeta després de la lesió, amb un 4 de 4 en el llançament i amb bona conducció de l'atac a la segona part quan en alguns moments semblava que els visitants es podien acostar, gràcies a la inspiració de l'ex-Fraikin Adrià Pérez, que va ser el seu màxim golejador amb 4 gol.

Amb aquest triomf, i aprofitant la derrota del Logroño a casa seva, l'equip d'Antonio Rama se situa igualat en el segon lloc amb Ademar i Bidasoa.

Fraikin Granollers 23–17 Bada Huesca

FRAIKIN GRANOLLERS: Almeida (53% d'aturades); Marc Garcia, Àlvaro Ferrer, Pol Valera, Adrià Figueras (4), Oswaldo Dos Santos (4), Mammadou Gassama (1), Víctor Sàez (4), Rakocija Vukasin (3), Ian Tarrafeta (4), Iavn Popovic, Sergi Franco, Álex Márquez (1), Antonio Garcia (2).
PARCIALS: 2-1, 5-1, 7-3, 9-5, 9-6, 11-6 descans; 12-9, 14-11, 16-12, 20-14, 22-15, 23-17.

Entrevistes