updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin cau per la mínima a la pista del Bidasoa

El Fraikin cau per la mínima a la pista del Bidasoa @CDBidasoaIrun

El Bidasoa i el Fraikin Granollers van protagonitzar un apassionant partit que va acabar guanyant el conjunt d'Irun per la mínima.

Va ser un partit igualat des de l'inici i on segurament el més just hagués estat el repartiment de punts. La primera meitat va ser un estira i arronsa, i finalment es va marxar amb avantatge mínim pels vallesans (14-15) amb la connexió al pivot amb Adrià Figueras (10 gols) com a gran eina ofensiva dels d'Antonio Rama.

A la represa va seguir el bon joc dels vallesans, però no van poder sotmetre a un Bidasoa que ben ajudat per la seva afició va mantenir el xoc sempre igualat i en el tram final va posar-se davant amb avantatges que semblaven definitius (26-23). Però el conjunt català no es va rendir, va remuntar i fins i tot va aconseguir una darrera opció per empatar el matx. L'opció va ser tant espectacular com arriscada, un fly que va connectar perfectament amb Gassama que va estavellar, però, el seu llançament al pal. Hagués estat sens dubte un final espectacular digne d'un gran partit entre dos equips que volen lluitar per la disputadíssima segona posició.

Bidasoa Irún 28-27 Fraikin Granollers

Bidasoa Irún [28]: Luan (35%), Cavero (4), Zabala, Aldaba (1), Serrano (4), Ledo, E. Salinas (3), Barthe (1), De la Salud (4), Renaud-David (4), R. Salinas (3), Azkue (3), Tesoriere, Seri (1).

Fraikin BM Granollers: Marc Guàrdia (60%) i Almeida (19%), porters; Borja Lancina (1), Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera, Adrià Figueras (10), Maestro (1), Adrià Martínez (3), Gassama (2), Rakocija, Popovic, Sergi Franco, Pol Blanchart, Alex Márquez (4) i Antonio García (6).

Entrevistes