updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El BM Granollers fa una crida a omplir l'Olímpic en el partit davant l'Anaita

La tercera jornada de la Lliga Asobal 2018-19 es tanca a l'Olímpic amb la visita de l'Anaitasuna de Pamplona, en una setmana molt complicada per la família granollerina.

Fraikin Granollers - Anaitasuna, diumenge 16 hores

El partit serà d'entrada gratuïta en record a Xavier Pocurull i Martí Batallé, i per donar suport als ferits Pau Navarro i Óscar Oller. També es podrà veure en directe pel canal GOL.

El Fraikin Granollers encara està imbatut i rep un equip que està en zero punts, però que no és mai fàcil. Els pamploniques van perdre de dos gols a Irun i d’un a casa seva davant Ademar.

L'Anaita té a la porteria el danés Nicolai i el veneçolà Salazar. El seu màxim golejador és el brasiler Raul Nantes i el segueixen el balear Pere Vaquer –fins la temporada passada al Barça B–, i el serbi Krsmancic. Hi ha un altre català com és el quirzetenc Albert Pujol, ex-Fraikin, i un parell més de jugadors amb passat blaugrana: Mikel Aguirrezabalaga i Gabriel Ceretta. I destaquen entre els jugadors locals o bascos, els extrems Gaston i Etxeberria, els pivots Ugarte i Bazán.

Veurem si els d'Antonio Rama poden refer-se d'aquesta dura setmana per aconseguir mantenir la seva magnífica trajectòria en aquesta Lliga Asobal i sumen els dos punts. El que està clar és que els jugadors ho donaran tot, i s'espera també el suport destacat de l'afició.

Els tuits

Entrevistes