updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers comença la lliga amb bon triomf i el Barça amb golejada

Antonio García Foto: X.Solanas BMG Antonio García

Gran inici de temporada Asobal dels dos conjunts catalans, amb un triomf molt valuós del Fraikin Granollers i una golejada del Barça davant un recent ascendit com és l'Alcobendas.

El retornat Antonio García lidera el Fraikin

El partit va començar 45 minuts tard a causa del fort  aiguat que va caure a la capital vallesana. Finalment es va poder començar, amb els equips una mica freds i un gran encert d'Hombrados sota pals que va mantenir la igualtat a l'inici (4-4). Però, l'equip local va pujar la intensitat i abans del descans els de Rama van aconseguir obrir a base de contraatacs un forat important (13-8).

A la represa aquest avantatge va anar incrementant-se fins el 19-11 i semblava que el matx acabaria plàcidament sense cap sobresalt. Però el Guadalajara va demostrar la seva qualitat i amb un parcial de 4 a 8 va arribar a posar-se 25-23 a dos minuts pel final i amb marge per donar la sorpresa. Sortosament, però, una aturada d'Almeida i un gol d'un feliç retornat com Antonio García van acabar de sentenciar el matx.

FRAIKIN GRANOLLERS 26-23 BM Guadalajara

Fraikin BM Granollers: Almeida (18 aturades, 45%) i Marc Guàrdia, porters; Edgar Perez (4), Borja Lancina, Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera (1), Figueras (2), Maestro (4), Adrià Martínez (1), Gassama (2), Rakocija (2), Popovic (1), Sergi Franco, Alex Márquez (2) i Antonio García (7).

Quabit Guadalajara: Hombrados (12 at., 37%) i Eceolaza (6 at., 50%), porters; Parra (1), Mellado (2), Serradilla (2), Márquez (5), Sanz, Vigo (5), Sánchez-Migallón, Moya (4), Gallardo, Garcia (1), Paredes (3),

El Barça no dóna opció al recent ascendit

Molta il·lusió a Alcobendas pel retorn de l'handbol del màxim nivell a Madrid, però sabent que la possibilitat de donar una sorpresa davant el Barça era absolutament remota. El Barça va estar a un nivell molt alt i amb un encert altíssim en els llançaments va doblar al seu rival que sabia que aquest partit no era ni molt menys de la "seva lliga".

Alcobendas 24-50 BARÇA LASSA

BARÇA LASSA: Moller (12 aturades, 35% i 1 gol) i Gonzalo, porters; Mortensen (7), Raul Entrerríos (5), Andersson (5), Aitor Ariño (2), N'Guessan (4), Aleix Gómez (7), Syprzak (4), Petrus, Dolenec (2), Dika Mem (3), Duarte (2), Lenne (4), Palmarsson (1) i Ludovic Fabregas (3).

BM Alcobendas: Adrián Torres (1 at.) i Patotsky (3 at.), porters; Santiago López (4), Alfonso de la Rubia (8), Manuel Catalina (3), Ortega (1), Gimeno (1), Asier Nieto (3), Crespo (1), Velasco (2), Gutiérrez (1), Martín i Rodríguez.

Entrevistes