updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Xavi Pascual renova amb el Barça i és candidat a català de l'any

  • Escrit per FCBarcelona.cat

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’entrenador del Barça Lassa d’handbol Xavi Pascual per ampliar el seu vincle amb el Club per quatre temporades més. D’aquesta manera, el tècnic seguirà al capdavant de l’equip fins a la temporada 2021/22.

Notícia de FCBARCELONA.Cat

Xavi Pascual va assumir les regnes del primer equip blaugrana el 9 de febrer del 2009, quan el Club va decidir rellevar Manolo Cadenas. Des d’aleshores, el tècnic barceloní no ha parat de sumar títols fins a un total de 43 com a primer entrenador. L’últim, tot just aquest mateix diumenge, va ser la Copa del Rei que es va guanyar al Madrid Arena contra el Logroño La Rioja.

L’etapa del tècnic al capdavant de l’equip s’allargarà, com a mínim, per quatre temporades més, en què l’equip seguirà lluitant per tots els títols que disputa, com ha fet des de la seva arribada. Dues Lligues de Campions, tres Super Globes, vuit Lligues Asobal, set Copes del Rei, vuit Copes Asobal, vuit Supercopes d’Espanya i set Supercopes de Catalunya formen un palmarès d’autèntic luxe per a un entrenador amb ADN Barça.

Amb la temporada quasi bé acabada, l’equip ja suma cinc títols i encara en pot sumar un més. Després de disputar les dues últimes jornades de la Lliga Asobal, el Barça Lassa jugarà la final de la Supercopa de Catalunya el dimecres 23 de maig (20:45h) contra el Fraikin Granollers a Agramunt. Aleshores, Xavi Pascual posarà fi a la seva novena temporada completa i començarà a pensar en el nou curs.

Xavi Pascual, nominat a Català de l’Any

L’entrenador del Barça Lassa d’handbol, Xavi Pascual, és un dels 10 candidats al premi de Català de l’Any que organitza El Periódico de Catalunya. El tècnic blaugrana ha estat escollit pels seus èxits durant el 2017 al capdavant de l’equip, i comparteix nominació amb Maria del Mar Bonet, Manola Brunet, Òscar Cadiach, Ona Carbonell, Isabel Coixet, Jordi Cruz, l’Estudi RCR d’arquitectura (Carme Pigem, Rafael Aranda i Ramon Vilalta), Josep Maria Pou i Carla Simon.

Entrevistes