updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça visita el CSM Bucarest de Pau Campos

El Barça visita el CSM Bucarest de Pau Campos Foto: CSM Bucarest

El Barça de Xavi Pascual continua amb la seva exigent pretemporada visitant el CSM Bucarest de Pau Campos. Una interesant prova pels dos equips, en un matx que es juga aquest dijous a les 20:30h.

L'equip blaugrana (que ve de caure en el primer test de la pretemporada 35-29 davant el Kiel en un amistós disputat al Lanxess Arena... davant 6.500 espectadors!), ha viatjat a Romania directament des d'Alemanya per seguir amb la preparació per una temporada que començarà forta. I és que l'equip necessita agafar la forma ràpidament ja que en pocs dies juga la Superglobe, del 25 al 28 d'agost a Doha. Un Mundial de clubs al qual el Barça hi ha accedit gràcies a una invitació, i on hi haurà el Vardar i el Füchse com a principals rivals.

Gran test per un Bucarest molt català

Tornant al partit d'aquest dijous, serà un interessant test per mesurar les forces de sortida del primer projecte de Pau Campos al capdavant d'un equip professional després de tancar fa uns mesos la seva exitosa etapa a l'Handbol Bordils.

Recordem que l'equip de la capital romanesa ha reforçat el seu equip masculí amb fitxatges com els catalans Antonio García i Sasha Tioumentsev amb ganes de seguir creixent i anar posant-se al gran nivell del seu equip femení. A la plantilla a més també hi ha el barceloní Javier Humet, jugador que s'ha nacionalitzat romanès per jugar amb la selecció entrenada per Xavi Pascual.

Tuit del CSM Bucharest lloant la feina de Pau Campos i Xevi Salvador

Curiós tuit del CSM Bucharest amb Antonio García cantant "Si tots animem"

Entrevistes