updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Patint... però el Barça suma un nou triomf en lliga

El Barça va sumar un nou triomf per continuar la seva trajectòria imma culada en lliga. 21 partits guanyats de 21. Però ho va fer de manera més patida del prevista contra l’Amaya San Antonio.

El tècnic Xavi Pascual, després de la duresa i la decepció de la Copa del Rei, va decidir fer rotacions i va donar descans a jugadors clau com Saric, Nagy, Juanín i Sorhaindo. Però la plantilla del Barça és molt completa, i els blaugrana van començar molt endollats el matx (11-7) amb un gran Sjostrand a la porteria. Però els navarresos van reaccionar empatant el matx al descans a 17.

A la segona part els navarresos van manar breument al marcador (17-18), però el Barça va recuperar la iniciativa. Semblava després de molta igualtat finalment el Barça podia imposar la seva llei marxant de 4 gols, però l’Amaya va seguir “fent la goma” arribant a falta de cinc minuts amb un inquietant 30-29. Però els de Pascual, amb gols de Rocas, Igropulo i Sarmiento, van permetre arribar al darrer minut amb certa tranquil·litat, amb un 34-32 que els visitants ajustarien abans d’acabar.

Ara ja toca centrar-se en el Montpellier, aquest diumenge a les 17h l’anada a França.

FC BARCELONA INTERSPORT 34 - 33 AMAYA SPORT SAN ANTONIO

FC Barcelona Intersport: Sjostrand, porteria; Rocas (3), Noddesbo (3), Jernemyr, Viran Morros, Raúl Entrerríos (2), Ugalde (6), Igropulo (6, 2p), Rutenka (4, 1p.), Víctor Tomás (2), Mikel Aguirrezabalaga (3), Sarmiento (4) i Oneto (1).

Entrevistes