updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença el compte enrere pel Nou Palau Blaugrana

  • Escrit per FCBARCELONA.cat / CATH

El Barça ha presentat aquest dimarts el que serà la nova casa de les seccions, el Nou Palau Blaugrana. Un Palau que es preveu que mantingui o augmenti la "màgia del Palau".

Està previst que les obres del Nou Palau Blaugrana comencin durant la temporada 2017/18 i finalitzin durant la temporada 2019/20. El complex del Nou Palau Blaugrana s’ubicarà a l’actual parcel·la del Miniestadi, a tocar de la nova estació Camp Nou de la Línia 9, i comptarà amb quatre espais que podran funcionar independentment. D’una banda, un gran palau multifuncional, amb capacitat per a 12.000 espectadors en competicions esportives. De l’altra, una pista auxiliar amb capacitat per a 2.000 espectadors, i amb una pista de gel complementària. A sobre de la Pista de Gel i de la Pista Annexa, es situarà la FCBEscola, que constaran d’instal·lacions renovades i dos camps de futbol.


Així serà el Nou Palau Blaugrana/ This is the... per fcbarcelona

La massa social interessada en els esports professionals és alta. Per això, Jordi Moix creu que “tindrem abonaments suficients per cobrir al voltant d’uns 10.000 seients”. De totes maneres, si en algun cas concret l’afluència de públic és menor, el Nou Palau està dissenyat per ser flexible, sense perdre la intensitat. A través d’una sèrie de cortines i seients plegables, el Nou Palau podrà reduir a la meitat la seva capacitat d’uns 12.000 espectadors. Per mantenir l’esperit i l’atmosfera actual del Palau, Gascón ha assegurat que treballaran en la proximitat del públic i en l’efecte acústic. Rhodes, per la seva part, ha sentenciat: “Crearem un pavelló amb energia, que reflecteixi una experiència única per als aficionats europeus”. Que la màgia del Nou Palau, doncs, ens acompanyi.

En l’acte, el president del Barça Josep Matria Bartomeu s’ha mostrat satisfet amb l’elecció final del disseny “d’un projecte global de renovació i millora de les instal·lacions del FC Barcelona”. Perquè el Nou Palau serà “únic i innovador, una joia arquitectònica que també és una demostració palpable de la vocació poliesportiva del Club, que compleix amb tots els requisits per ser una peça emblemàtica que ens ajudi a complir el nostre objectiu de convertir-nos en el club esportiu més important del món

La pista annexa (2.000 espectadors)

Entrevistes