updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Caja3 BM Aragón trenca la ratxa del Fraikin Granollers

  • Escrit per BMGRANOLLERS.cat

El Fraikin BM Granollers no va poder sumar ahir la quarta victòria consecutiva a la lliga Asobal. Va perdre per 30-34 davant el Caja3 BM. Aragón, que aconseguia per primera vegada a la història una victòria al Palau d’Esports de Granollers. El Fraikin BM Granollers no va fer un mal partit però no va ser capaç de superar la sòlida defensa del Caja3.

La primera part va estar marcada pel gran joc del Fraikin BM. Granollers. L’equip va respondre amb confiança i el domini vallesà va prevaldre en els primers compassos de partit. La defensa granollerina aconseguia esgarrapar dos gols que els situaven per sobre el marcador. El conjunt de Mariano Ortega empatava l’encontre a 9 gols després d’uns minuts espessos del Granollers, molt desafortunat en el seus llançaments.

Cadenas es va veure obligat a demanar el temps mort amb el 13-12 a l’electrònic. El canvi atac-defensa estava perjudicant al conjunt vallesà i per contra el Caja3 ho aprofitava amb ràpids llançaments. Seguia el domini del Granollers en el marcador gràcies en bona part a les espectacular aturades de Gonzalo que va fer un partit excel·lent. Però les tornes van canviar-se abans d’arribar al descans. Després del temps mort demanat per Ortega, el Caja3 BM. Aragón va empatar el partit a 14 i amb un parcial de 0-4 va marxar als vestidors dominant per primera vegada en tot l’enfrontament (15-17). Abans Reznicek havia fallat un penal i Lozano feia un espectacular gol en fly.

La bona defensa del Caja3 va ser el més destacat en els primers minuts a la represa.  Però un Fraikin imponent va igualar el resultat amb l’empat a 19. El que semblava ser la remuntada va acabar sent una petita catàstrofe i és que els locals van encaixar un parcial de 0-3 que els col·locava a menys cinc. Una diferència gairebé impossible de remuntar en els darrers minuts de partit.  El porter visitant, Malumbres, que ja ens va donar mal de caps en l’anterior partit, tampoc no ho va posar gens fàcil aquesta vegada. El Fraikin no estava jugant amb comoditat i els nervis es feien latents a la pista. Tot i així el BM. Granollers no va llençar la tovallola i ho va seguir intentant. En els darrers minuts el conjunt granollerí va retallar diferències tot i jugar amb inferioritats però no va ser suficient. Així s’arribava al final del partit amb el 30-34.

 

Entrevistes