updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça i Granollers busquen una altra final catalana

Barça i Granollers busquen una altra final catalana Foto: Àlex Gomà | CatHandbol

Barça i Granollers ja són a Lleó per disputar la 25a edició de la Copa Asobal, en format de final a 4. La sort va voler que els dos equips catalans no es trobessin en semifinals, amb el que buscaran repetir la final de la recent Supercopa Asobal, la Copa Asobal i Copa del Rei. A banda de la competició, el divendres es va celebrar la Gala Asobal 2013-14, amb molts premiats dels dos equips.

XXV Copa Asobal

ABANCA Ademar León - Fraikin BM Granollers, dissabte 18h

Després de dues derrotes a la lliga, els de Carlos Viver recuperen al pivot  Niklas Grundsten i a un pilar defensiu com és Marc García i viatgen amb la il·lusió d'arribar a una nova final. Jugaran contra l'amfitrió, que com és lògic comptarà amb un "plus": el suport dels seus.

FC Barcelona - Naturhouse La Rioja, dissabte 20h

El Barça buscarà contra el Naturhouse, segon a la lliga, plantar-se a una nova final. Dos equips de Champions cara a cara en un duel que de ben segur serà més igualat que el de la Lliga.

Els guanyadors jugaran la gran final el diumenge a les 17h, en directe per Esport 3 i Sportmanía.

El Barça a per la seva desena Copa Asobal

El conjunt blaugrana ja ha guanyat 9 vegades aquesta Copa Asobal, mentre que el BM Granollers en té una en dues participacions (va guanyar la de la temporada 1993-94). L'Ademar n'ha guanyat dues, però aquest cop la disputa pel fet de ser l'equip amfitrió.

Entrevistes