updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran partit aquest vespre al Palau: Barça Intersport - Ademar

Després de la gran victòria al camp de l’Atlético de Madrid, ja vam comentar que potser s’havia guanyat mitja lliga... però que encara s’havia de guanyar l’altra mitja! I partits com el d’aquesta nit al palau Blaugrana són d’aquells que costa de guanyar. El fet que el Barça Intersport no hagi perdut cap partit fins al moment a la lliga, no vol dir que cap dels altres equips li puguin donar un ensurt.

El rival d’aquesta nit és l’Ademar de Lleó, que arriba al Blaugrana com a tercer classificat. Els lleonesos només han perdut només dos partits (a les pistes del Saragossa i del Valladolid) i han empatat de manera sorprenent al camp del cuer, l’Antequera. Una mostra més que en aquesta lliga no s’hi val a badar. Una ensopegada pot ser fatal.

Avui més que mai “Tothom al Palau”
Xavi Pascual ja va avisar que en partits com aquest el suport del públic pot ser vital, i per això s’han fet diverses iniciatives per omplir el Palau. El Barça regala dues entrades a tots els socis i abonats del Palau (que recomana recollir abans), i diferents mitjans de la premsa escrita (com El 9 Esportiu o Mundo Deportivo) regalen entrades als seus lectors. Tot perquè avui el Palau Blaugrana registri una bona entrada en consonància amb la qualitat de l’espectacle que es preveu.

La cita: 20,45h : Palau Blaugrana

+ Web del club on s'explica com aconseguir les entrades

Entrevistes