Doble victòria catalana en el duel catalano- manxec de l'Asobal

Melvyn Richardson va ser el màxim golejador del matx del Palau Blaugrana Fotos: Jordi Prades Melvyn Richardson va ser el màxim golejador del matx del Palau Blaugrana

En la segona jornada de la segona volta els dos equips catalans van superar el dos equips manxecs i continuen ferms en els dos primers llocs, augmentant l'avantatge sobre el tercer a 11 i 5 punts respectivament.

Guadalajara 26-34 Fraikin Granollers

FRAIKIN GRANOLLERS: Rangel Luan (43% d'aturades) i Marc Guàrdia (9%) porters; Faurk Yusuf (3), Guilherme Torriani (1), Jan Gurri (5), Víctor Romero, Oriol Rey (2), Esteban Salinas (2), Brubno Reguart (2), Adrià Martínez (5), Víctor de Sande, Ferran Castillo, Sergi Franco (2), David Roca i Antonio Garcia (11, 5 de p.).
En l'equip local va destacar el lateral esquerre Tito Díaz amb 6 gols. L'ala dreta formada per Chiufa i Catalina en van marcar 3 cada un.

En el partit que obria la jornada, jugat el divendres al vespre, el Fraikin Granollers va guanyar amb solvència a la pista d'un equip molt necessitat per sumar en la lluita per evitar el descens, i que en la jornada anterior havia guanyat a la pista de l'Ademar.

L'equip d'Antonio Rama va sortir molt concentrat i aprofitant algunes pèrdues de pilota dels locals van obrir ja un forat de 4 gols als 10 minuts amb un 4-8. Després d'un temps mort els manxecs van reaccionar seleccionant millor en el seus atac i van encongir una mica la diferència arribant al descans amb 14-16.

A la represa el Granollers no va tardar a agafar altra vegada el coixío de 4 gols d'avantatge (16-20), i ja va anar controlant bé la situació, amb un gran Rangel sota pals i amb Antonio Garcia molt efectiu en atac, acompanyat pel gran partit d'Adrià Martínez i Jan Gurri. Amb el 20-26, durant uns minuts es va bloquejar una mica l'atac, però la defensa va estar molt ferma. De seguida l'equip va tornar a agafar el ritme i es va ampliar la diferència fins als vuit gols finals.

Barça 41-26 Cuenca

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas (43% d'aturades) i Nielsen (42%) porters; Pol Valera (3), Jonathan Carlsbogard (2), Dika Mem (4), Hampus Wanne (3), Blaz Janc (1), Timothey N'Guessan (1), Aleix Gómez (3), Luka Cindric, Martí Soler (4), Artur Parera (1), Diomen Makuc (5), Melvyn Richardson (7), Ludovic Fàbregas (6), Luis Frade (1).
Per part visitant el  màxim golejador va ser Nazaré amb 5 gols... però de 12 llançaments. El sarrianenc Sergi Mach va marcar un gol.

El Barça va aconseguir, com era previsible, la 17a victòria en la Lliga Asobal. Ho va fer derrotant el tercer classificat, vaja un dels que en teoria podria crear-li una mica de problemes, per quinze gols de diferència. És el que hi ha...

El partit es va jugar a un ritme frenètic, amb 55 xuts a porteria per part de cada un dels dos equips, i la diferència la va marcar l'actuació de la porteria local, amb Gonzalo i Nielsen tots dos esplèndids superant el 40% d'aturades, mentre l'eficàcia dels visitants es quedava per sota del 20%.

L'equip conquenc va resistir vint minuts fins al 11-10. A partir d'allà recital de Gonzalo i pèrdues forçades de l'atac visitant per els bones accions defensives, i sense errades en atac el marcador va oujar fins el 18-12 del descans.

A la represa altra vegada bon inici visitant amb parcial de 6 a 5 fins al 24-17, però en els vint minuts finals exhibició blaugrana amb 17 gols en menys de vint minuts.