updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça vol celebrar la castanyada a Guadalajara

El Guadalajara es desplaça al Multiusos Aguas Vivas Foto: eduardogallazzi.com.ar El Guadalajara es desplaça al Multiusos Aguas Vivas

Després de l'aturada pels compromisos internacionals i sense pràcticament marge per entrenar, el Barça Lassa visita aquest dimecres Guadalajara en partit de la vuitena jornada de la Lliga Asobal.

Aquesta ha estat una setmana marcada pels partits de seleccions, i en la que només quatre jugadors s'han quedat a la disciplina de l'equip (Víctor Tomàs, Aleix Gómez, Lasse Andersson i Thagus Petrus que van jugar en el 50è aniversari del Cardedeu). La resta de jugadors, fins a 13 internacionals blaugrana, han jugat el preeuropeu 2020 o l'anomenada EuroCup 2020 (competició que es juga entre els quatre equips ja classificats, Espanya –com a campiona– i Suècia, Noruega i Àustria com a amfitriones de l'Euro 2020).

El Barça Lassa ha pogut fer una sola sessió amb tots els jugadors abans de viatjar cap a Guadalajara per jugar contra el Quabit aquest dimecres de "Castanyada" a les 20h. En va parlar en acabar l'entrenament el capità Víctor Tomàs:

Canvi d'escenari

El partit es jugarà amb el record de l'empat de la passada temporada que trencava la històrica ratxa de triomfs del Barça, però en un escenari diferent. Per evitar deixar gent fora, el club castellà ha decidit passar del pavelló habitual (on hi caben unes 2.000 persones) al Multiusos de Aguas Vivas, amb gairebé 6.000 places. A més, el club morat celebrarà abans la presentació de tots els equips amb la intenció de convertir el partit en una autèntica festa de l'handbol.

Cartell del partit

Entrevistes