updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Wael Jallouz renova com a blaugrana fins el 2021

  • Escrit per FCBarcelona.cat
Wael Jallouz renovat quatre anys Foto: Jordi Vilas / CATHANDBOL Wael Jallouz renovat quatre anys

Wael Jallouz continuarà vestint de blaugrana quatre temporades més. El FC Barcelona Lassa d’handbol i el jugador han arribat a un acord per renovar el vincle contractual que els unia i que era vigent fins a la fi de la temporada 2017/18. Jallouz i el Barça han ampliat el termini fins al final de la temporada 2020/21.

Wael Jallouz, nascut a Tunísia fa 26 anys, s’ha convertit en un dels referents en el llançament dels homes entrenats per Xavi Pascual. Jallouz va arribar a Barcelona provinent del THW Kiel a la temporada 2014/15 i la seva aportació ha anat creixent al pas dels anys vestint la samarreta blaugrana. Sobri i efectiu, Jallouz va renovar, per primera vegada, el seu contracte a la temporada 2015/16 i ara hi ha fet fins a la fi del 2020/21.

Les tres temporades que ha vestit, fins ara, la samarreta del FC Barcelona d’handbol, Jallouz ha guanyat 17 títols, entre els quals destaquen 3 Lligues, 1 Champions, 3 Copes i un Campionat del Món de Clubs.

Feliç de continuar

Un cop coneguda la notícia de la seva renovació amb el FC Barcelona, Wael Jallouz ha manifestat: “Molt feliç de continuar fins a l’any 2021 amb el Barça. Estic molt content de renovar i seguir l’aventura amb el FC Barcelona”. “Vull donar les gràcies al Club, a l’staff i a Xavi Pascual per la confiança i espero i desitjo seguir sumant títols i que any rere any tot sigui millor”, explica el lateral blaugrana

Valoració de David Barrufet, mànager esportiu de la secció

Entrevistes