updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Jesper Noddesbo diu adéu a 10 anys de blaugrana

  • Escrit per FC Barcelona
Jesper Noddesbo el dia del seu adéu Foto: Víctor Salgado / FCB Jesper Noddesbo el dia del seu adéu

El danès Jesper Noddesbo ha anunciat en una emotiva roda de premsa que deixarà el FC Barcelona al final de temporada.

Ho farà 10 anys després i amb un mínim de 38 títols al seu palmarès, a falta de disputar la Final Four de Colònia i la Copa del Rei. No ha estat sol, perquè l’han acompanyat tots els integrants de l’equip d’handbol, així com el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, el director d’esports professionals, Albert Soler, i el mànager de la secció, David Barrufet.

Els moments més destacats @fcbhandbol

Visiblement emocionat, Noddesbo ha tingut paraules d’agraïments per a tothom i ha explicat que “ha estat un privilegi defensar la samarreta del Barça i viure els millors 10 anys de la meva vida”. “He viscut infinitat de coses, on ho hem guanyat tot. Però els somnis s’acaben i la meva ment em diu que ara és hora de canviar. Estic molt agraït per haver format part d’aquest gran Club i tinc clar que deixo el millor equip del món d’handbol”, ha afegit.

Grans moments i millors amics

Noddesbo ha assegurat que mai va pensar que faria tot el que ha fet i que s’emporta "l’equip i la ciutat al cor”.  A més, ha tingut especials paraules d’agraïment per al seu entrenador, Xavi Pascual: “Ho ha estat tot per a mi. Hem crescut junts amb l’equip”.

El pivot danès ha explicat les raons del seu comiat. Tot i “no haver estat fàcil”, ha comentat que ha estat una “decisió personal necessària”, perquè “he de pensar en el que ve després, en la transformació de ser professional a la vida rutinària”. No es retirarà, perquè diu que “ara seguirà jugant al seu país”.

Entrevistes