updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Antonio Rama substituirà Carlos Viver al capdavant del Fraikin Granollers

Antonio Rama i Carlos Viver Foto: Xavier Solanas / BMG Antonio Rama i Carlos Viver

El BM Granollers ha anunciat aquest dimarts que Antonio Rama, actual segon entrenador del primer equip del Fraikin, serà el substitut de Carlos Viver, que la temporada vinent serà en exclusiva seleccionador estatal femení.

Aquest és el comunicat oficial del Club Balonmano Granollers:

"Després d’un període de reflexió i d’acord amb la seva filosofia de club formador, el Club Balonmano Granollers informa que Antonio Rama Garcia, que ha ocupat la posició de 2n entrenador del Fraikin des de la temporada 2014-2015, en serà el primer entrenador la propera temporada. Malgrat la seva joventut (34 anys), Rama té una llarga trajectòria al BMG, primer com a jugador del planter (des del 1994), i després com a entrenador (des de l'any 2000). Entre altres tasques, ha estat coordinador del projecte que vincula al BMG amb l'IES Carles Vallbona.Rama estarà acompanyat a la banqueta per David Ginesta Montes, actual responsable tècnic del Juvenil Sporting del KH-7 BM Granollers. Ginesta també s'ha format com entrenador al planter del BMG. Un cop finalitzi la present temporada, a principis del mes de  juny, ambdós tècnics seran presentats oficialment als mitjans de comunicació.  

Amb aquesta aposta per dos tècnics formats al club, el BM Granollers vol reafirmar el seu compromís i la seva identitat com a club formador de talent per a l'handbol."

 

Entrevistes