updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Marxa Sterbik, torna Gonzalo Pérez de Vargas

Marxa Sterbik, torna Gonzalo Pérez de Vargas Foto: FC Barcelona (arxiu)

El Barça ha fet públic aquest matí que Arpad Sterbik marxarà del club al final d'aquesta temporada. El club blaugrana ha arribat a un acord per a la desvinculació del porter campió del món amb la selecció espanyola, que tenia contracte vigent fins a la fi de la temporada 2016/17, i que segons sembla acceptarà la suculenta oferta que té del Vardar Skopje. El seu relleu serà el jove però consolidat Gonzalo Pérez de Vargas.

Després d'haver jugat aquesta temporada cedit al Fenix Toulouse i dues anteriors al BM Granollers, Gonzalo torna a casa com a porter de present però sobretot amb molt de futur per davant. No hi ha dubte que el jove jugador, que ja ha debutat amb la selecció espanyola absoluta, està capacitat per poder fer una gran dupla amb Daniel Saric. El seu contracte amb el Barça serà fins la temporada 2016-17.

Grans xifres a França

Pérez de Vargas ha brillat moltíssim amb grans actuacions a la lliga francesa on ha acabat la temporada com a millor porter pel que fa percentatge d'aturades (amb un 41%) i segon en nombre d'aturades (299). El seu equip ha acabat cinquè classificat a la lliga per darrera de Dunkerce, PSG, Montpellier i Nantes.

Entrevistes