updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Espanya es queda sense final tot i el partidàs de Cañellas

Espanya es queda sense final tot i el partidàs de Cañellas Foto: EHF Euro 2014

Les potents seleccions de França i Dinamarca es disputaran aquest diumenge el títol continental d'handbol. Pel camí s'han quedat aquest divendres Espanya i Croàcia, que jugaran un interessant partit amb el bronze en joc.

Espanya 27-30 França

La selecció espanyola no n'ha tingut prou amb l'excel·lent partit de Joan Cañellas (10 gols de 12 llançaments) per superar una França que ha passat a ka final sense fer el seu millor partit, però sent molt efectiva en els moments decisius. El conjunt de Claude Onesta ha començat molt "endollada" (guanyant 10-5 i amb un inspirat Thierry Omeyer) però després ha vist com l'encert del jugador de Santa Maria de Palautordera els deixava per darrera al marcador al descans (12-14).

La segona meitat ha estat molt més igualada, però ha destacat l'efectivitat de l'ala dreta francesa amb Luc Abaló i Valentin Porte (7 i 8 gols respectivament). Al final, després que Espanya no sabés solucionar una doble superioritat numèrica, les aturades claus del porter Dumoulin (algunes d'elles espectaculars) han permès als "bleus" tornar a una gran final només un any després que se'ls arribés a qualificar de "selecció acabada".

De l'actuació dels catalans catalans –a banda del gran partit de Joan Cañellas– Víctor Tomàs ha fet 2 gols, Cristian Ugalde, Valero Rivera, Antonio Garcia i Viran Morros 1. Albert Rocas no ha anotat.

Dinamarca 29-27 Croàcia

A la segona semifinal la selecció amfitriona ha superat el fort escull de Croàcia, equip que ha dominat la primera meitat però que ha acabat sucumbint al poder dels de Mikkel Hansen a la .

Final - Diumenge 17:30h
Dinamarca
-França

3r i 4t lloc - Diumenge 15h
Croàcia-Espanya

Entrevistes