updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça torna de Flensburg amb un bon avantatge

El Barça ha tornat a guanyar en el Flensburg Arena Foto: @FCBHandbol El Barça ha tornat a guanyar en el Flensburg Arena

El Barça tenia un partit compromès a Flensburg i l'ha resolt amb un gran inici, i capejant després l'intent de reacció dels locals, per tornar amb un bon avantatge per a la tornada.

 FLENSBURG 29-33 BARÇA

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas (24% d'aturades) i Leo Maciel porters; Aleix Gómez (5), Dika Mem (6), Luka Cindric (2), Timothey N'Guessan (2), Ángel Fernández (2), Youssef Ben Ali (8), Melvyn Richardson (3), Blaz Janc (2), Aitor Ariño (1), Domen Makuc (1), Thiagus Petrus, Ali Zein, Langaro (1).
Pel Flensburg els màxims golejadors han estat Jakobsen (9), Golla i Sogard Johanesen (5, cada un) i Lasse Svan (4).

El Barça visitava per segona vegada aquesta temporada el Flensburg Arena i n'ha sortit triomfador per segona vegada i amb la mateixa diferència de quatre gols, que suposa un bon marge per afrontar la tornada al Palau Blaugrana del dijous vinent.

El Barça ha fet un inici de partit espectacular, coincidint amb un de molt accelerat de l'equip local que es precipitava molt en els llançaments, topant amb Gonzalo (5 aturades em els primers 10 minuts). Això permetia córrer al Barça, que també jugava molt bé els atacs posicionals amb un Ben Ali magnífic, que acabaria sent el millor jugador del Barça en aquest partit amb un sensacional 8 de 8, i fent que ningú hagués de recordar la baixa de Ludovic Fàbregas. El marcador assenyalava un 2-9 als nou minuts de joc, que semblava conduir a un còmode triomf dels de Carlos Ortega.

Tanmateix el Flensburg, tot i que tenia les baixes importants de Mensing, Wanne i Rod,  ha anat reaccionant i al descans el marcador estava en 13-18. A la represa l'equip alemany, empès pel seu públic ha buscat una reacció heroica, ha arribat a posar-se a tres gols en diverses ocasions, però la defensa del Barça s'ha mantingut sòlida, i en atac, a part de Mem i Aleix sempre segurs, Melvyn Richardson i Domen Makuc han marcat en moments importants, i així s'ha aconseguit que la remuntada no fos completa.

Els resultats dels altres tres quarts de final:

Paris Saint Germain 30-30 Kiel

Veszprem 36-29 Aalborg

Montpellier 28-31 Kielce

Ara mateix sembla que junt amb el Barça, el Veszprem, el Kielce tenen molt ben encarrilat el pas a la Final Four, i el Kiel a l'empara del seu ambient també passa a tenir una mica l'eliminatòria del seu costat.

Entrevistes