El Barça Intersport demostra a Europa que sap patir

Xavier Pascual ja havia avisat que el Dinamo de Minsk era millor equip del que deien els seus resultats, i així va ser. Els bielorrussos van fer un partit sense complexos, començant amb una defensa molt oberta i van estar molt a prop de donar la sorpresa al Palau Blaugrana. Van arribar a manar de sis gols a la segona meitat, però una gran reacció dels blaugrana va servir perquè el Barça continuï comptant tots els partits de la temporada com a triomfs.

La primera meitat va ser molt igualada, amb cap dels dos equips aocnseguint-se desenganxar del marcador. A la represa, quan pitjor estaven les coses amb el Barça encallat en atac i el Dinamo manant en el marcador 14-20 va arribar la remuntada dels blaugrana, amb un gran Dani Sarmiento que igualava el partit a 22. La part final va ser a cara o creu, un fet que aquest gran Barça feia molts partits que no vivia. Però amb empat a 24 i menys d’un minut pel final van demostrar que en moments com aquests saben jugar amb calma i encert, i després d’una bona aturada de Daniel Saric, Juanín va fer el 25-24 definitiu.

FCB Intersport 25 - 24 Dinamo de Minsk

FCB Intersport: Saric, porter; Víctor Tomás (3), Gurbindo (1), Noddesbo (2), Raúl Entrerríos (1), Siarhei Rutenka (3, 2p.), Juanín (2), Sarmiento (4), Rocas, Montoro (1), Jernemyr, Sorhaindo (3), Stranovsky (2), Mikel Aguirrezabalaga (2) i Viran Morros (1).
Dinamo de Minsk: Bogdanov i Mijatovic, porters; Denis Rutenka (1), Ostroushko (5), Nikulenkau (4), Shevelev, Atman (3), Skopintsev (1), Shevalevich (3), Onufryenko (3), Hapal, Babichev (2), Doroshchuk, Chepulis, Stetsyura (2).
Marcador cada 5 minuts: 3-2, 5-4, 7-8, 8-9, 9-13, 12-13, descans; 12-16, 14-18, 14-19, 18-21, 22-22 i 25-24.