updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça referma el lideratge trencant la gran ratxa del PSG

El Barça referma el lideratge trencant la gran ratxa del PSG Foto: @fcbhandbol

El Barça ha aconseguit un triomf de molt de prestigi, a París, que permet mantenir la primera plaça del Grup A de la Champions ara en solitari just abans de l'aturada fins el mes de febrer.

El partit ha arrencat amb una intensitat altíssima, i amb els parisencs dominant el marcador gràcies a la seva velocitat de joc i les aturades de Rodrigo Corrales (11-8). Tot i anar per darrere al marcador, però, el Barça no afluixava i han aprofitat una bona fase de joc per empatar a 14 i finalment marxar al descans amb un desavantatge mínim (17-16).

A la segona meitat Gonzalo també ha començat a aturar i les forces s'han anat igualant més i més. A nivell ofensiu s'ha vist un recital de potencial i qualitat, amb Sagosen, Hansen i Karabatic liderant el PSG, i Cindric, Palmarsson i Dika Mem el Barça, i amb tanta qualitat s'ha arribat a un final a cara o creu: 32-32 a cinc minuts pel final.

Però en els minuts calents, com al llarg del partit, els parisencs han patit d'errors de decisió (8 pilotes perdudes dels locals per 2 dels catalans) i el Barça ho ha aprofitat per acabar trencant el partit en el tram final trencant la igualtat amb un contraatac d'Ariño que ha resultat clau (ja que ha vingut acompanyat d'una exclusió), i dos golassos de Cindric i Pálmarsson.

El Barça trenca la increïble ratxa del PSG com a local en Champions, competició en la qual no perdien a casa des de fa cinc anys, el novembre del 2014.
I ara sembla que el principal rival pel primer lloc passa a ser el Pick Szeged, que està un punt per sota del Barça. L'equip hongarès podria venir al Blaugrana en l'última jornada en disposició de lluitar pel primer lloc del grup, si abans són capaços de guanyar a casa seva al PSG.

Paris Saint Germain 32-35 Barça

París Saint-Germain: Rodrigo Corrales i Gerard, porters; Sigurdsson (4), Sagosen (8), Kounkoud (1), Luka Karabatic (1), Hansen (8), Nikola Karabatic (5), Ntanzi, Keita, Abalo, Syprzak (2), Viran Morros (1), Ekdahl du Rietz i Nahi (2).

FC Barcelona: Gonzalo Pérez de Vargas (1) i Möller, porters; Víctor Tomàs (2), Aitor Ariño (4), N’Guessan (2), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (5), Ludovic Fabregas (3), Entrerríos (1), Sorhaindo (1), Andersson, Aleix Gómez (1), Dolenec (2), Cindric (6), Àlex Pascual i Pálmarsson (6).

Parcials: 3-2, 5-4, 9-8, 12-12, 14-14, 17-16 (descans); 18-20, 24-24, 27-27, 32-32, 32-33, 32-35.

VÍDEO RESUM DEL PARTIT

Entrevistes