updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Torna Iker Romero al Blaugrana en un autèntic partidàs

El Barça Intersport té el primer compromís complicat a la EHF Champions League aquest dissabte enfront el Füchse de Berlin. Un partit ja de per si molt atractiu, però que a més té l’afegit de ser el retorn de l’exjugador i mite de l’afició blaugrana Iker Romero. El partit es jugarà a les 16:15h al Palau Blaugrana i serà retransmès en directe per Esport 3.

El Füchse Berlin ara mateix lidera la prestigiosa DKB Handball-Bundesliga alemanya amb sis victòries i dos empats, després d’empatar a 26 fa tres jornades amb el normalment intractable THW Kiel. Arriba amb la baixa per motius personals del també exblaugrana Konstantin Igropulo, però amb Romero i els seus màxims golejadors, l’alemany Sven-Sören Christophersen, el croat Ivan Nincevic i el polonès Jaszka.

El Barça de Xavi Pascual, per la seva banda arriba a aquesta gran cita amb tots els seus jugadors disponibles, i una immaculada ratxa de resultats des que va començar aquesta temporada. En declaracions a la web del Barça, el tècnic blaugrana va afirmar que el Berlin és un dels quatre millors equips d’Europa: “Ja ho van demostrar classificant-se per a la Final a Quatre. Això vol dir que ningú els ho ha regalat, sinó que s’ho han guanyat. Estan jugant molt bé i de moment van invictes a la potent Bundesliga. Que van ser capaços d’empatar amb el gran favorit a Alemanya i a Europa com és el THW Kiel”.

La cita: Barça Intersport - Füchse Berlin. Palau Blaugrana 16:15
(en directe per Esport 3)

Entrevistes