updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça visita un Zagreb que estrena a Vujovic com entrenador

L'ex-jugador blaugrana Vesselin Vujovic estarà a la banqueta croata Foto: rk-zagreb.hr L'ex-jugador blaugrana Vesselin Vujovic estarà a la banqueta croata

Després del triomf aclaparador sobre el Celje eslovè, el Barça es desplaça a Croàcia per jugar contra un altre equip que havia estat gran d'Europa.

Zagreb - FC Barcelona, dissabte 20:30 hores (Esport 3)

El Barça visita un altre clàssic de la Champions, davant el qual un parell de dècades enrere va viure duels apassionants, amb tres finals consecutives d'aquells que es jugaven encara a doble partit i quan l'equip croat era el Badel Zagreb i el Barça era el "dream-team".

Ara l’equip croat ha baixat el seu nivell (acaba de perdre 30-20 a la pista de l’Aalborg), però a casa seva pot donar guerra, sobretot després d'haver fitxat a Vesselin Vujovic com entrenador, cosa que ha passat aquesta setmana. De tota manera el PSG hi va guanyar per 29-37 i el Barça no hauria de ser menys.

A les files de l’equip croat destaca la presència de l’extrem dret Horvat, de l’extrem esquerre Mandic i del lateral esquerre Bicanic.

Entrevistes