updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Ferran Solé farà el pas al PSG el 2020

L'extrem internacional Ferran Solé ha signat aquesta setmana el seu salt a l'elit de l'handbol mundial, i l'estiu de 2020 passarà a formar part del PSG Handball.

El jugador de Sant Quirze de 26 anys, que ja va explotar mundialment a nivell de seleccions sent nomenat millor extrem a l'Europeu 2018 –que va guanyar amb Espanya– i al Mundial 2019, farà ara també el salt al màxim nivell de clubs. Ho farà en un equip potentíssim que té entre cella i cella l'objectiu de guanyar la Champions League: el PSG Handball.

Els parisencs, amb Raúl González a la banqueta, s'estan reforçant i buscant el relleu generacional per a jugadors veterans (aquest estiu per exemple es retira Tity Omeyer). Fins ara ja s'havien assegurat els fitxatges del francès Mathieu Grebille, del "gegant" del Vardar, Kristopans, i ara també a un any vista el fitxatge de Ferran Solé, que ha de ser el relleu de Luc Abalo que es retirarà a final de la pròxima temporada.

Després de cinc anys al primer equip del BM Granollers, el 2016 Solé va fitxar pel Fénix Tolouse on ha acabat d'explotar el seu handbol arribant a la selecció estatal dirigida per Jordi Ribera. En les competicions de seleccions, el millor aparador per cridar l'atenció dels clubs més potents, va sorprendre a tothom sent nomenat el millor extrem de l'Europeu 2018 i del Mundial 2019. Després de quatre temporades a França farà el pas a la capital francesa

"És un honor comprometre'm amb el París. Tinc l'oportunitat de descobrir la Champions League i evolucionar sota el comandament de Raúl González, un dels millors entrenadors del món. El club és ambiciós. Amb la qualitat del col·lectiu, mostra tota la seva voluntat de mantenir-se al més alt nivell i seguir jugant els rols principals de totes les competicions” Ferran Solé

Entrevistes