updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça ha d'acabar la feina davant el Nantes

Víctor Tomàs en l'última visita del Nantes Foto: fcbarcelona.cat Víctor Tomàs en l'última visita del Nantes

Els partits d'anada dels quarts de final van ser molt menys igualats del que semblava que haurien de ser i Barça, Veszprem, Kielce i Vardar tenen un peu a Colònia. Veurem si algun ensopega el cap de setmana...

FC Barcelona – Nantes, dissabte 19:30 h

La veritat és que el Barça té l'eliminatòria molt ben encarrilada després de demostrar una clara superioritat a l'anada (25-32) que ara ha de confirmar al Palau Blaugrana.

En principi no sembla que s'hagi de patir amb el suport del públic del Palau. Però tampoc cal tenir excés de confiança, ja que a l'equip rival hi ha molts jugadors de gran qualitat la majoria ben coneguts de l'afició (Valero Rivera Folch, David Balaguer, Eduardo Gurdindo i Kiril Lazarov) que buscaran donar la gran campanada.

L'última visita del Nantes va ser a la fase de grups de la temporada passada, en el mes d'octubre del 2017, i el Barça va guanyar per 31-25.

RECORDEM EL CAMÍ CAP A LA F-4 2019 DE COLÒNIA
i els altres tres Quarts de Final

Veszprem – Flensburg, dissabte 17:30 h

A l'anada clara victòria hongaresa per 22-28, que fa que l'equip entrenat pel català David Davis, i amb Sterbic i Nagy tingui la classificació per la Final Four tan ben encarrilada com el Barça. Amb el suport del seu públic no poden fallar.

París Saint Germain – Kielce, diumenge 17 h

A l'anada els de Talant Dushjebaev van clavar una pallissa als de Raul Gonzàlez (34-24), en un partit que va estar igualat fins a l'inici de la segona meitat (20-17) però al final es va trencar. Està clar que de la qualitat de la plantilla parisenca entrenada per Raul González (Hansen, Genshemier, Karabatic, Omeyer, Viran, Abalo, Remilli, Sagosen...) es pot esperar tot, però la veritat és que s'han posat el llistó molt alt amb el mal partit que van fer a Polònia.

Szeged - Vardar, diumenge 19 h

Els de Juan Carlos Pastor, Joan Cañellas, Maqueda, Kallman, etc... ho tindran complicat per capgirar una diferència de vuit gols (31-23 a l'anada) que sembla deixar l'equip macedoni que entrena Roberto García Parrondo molt a prop de la final a 4. I és que amb jugadors del potencial de Karacic, Borozan, Stolilov, Krisptopans, Cupic o Dibirov, pots anar amb molta tranquil·litat.

Entrevistes