updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers s'acomiada d'Europa guanyant el GOG Gudme

  • Escrit per BMG / CatH
El Fraikin Granollers s'acomiada d'Europa guanyant el GOG Gudme Foto: JORDI VILAS - CatHandbol

El Fraikin Granollers va tancar aquest diumenge una nova participació a la Copa EHF superant el GOG Gudme danès, i deixat-lo sense opcions de passar a Quarts de final.

L’ultim partit de Copa EHF va començar ajustat, i el primer avantatge significatiu va ser pel Fraikin (5-3) amb un Oswaldo molt encertat. Amb la aquesta iniciativa, l'equip va saber jugar còmode i van aconseguir marxar al descans quatre amunt (19-15) amb un conjunt danès més nerviós que veia com se li escapaven les possibilitats de ser a Quarts.

A la represa, el Fraikin va mantenir el nivell, i gràcies a un gran treball defensiu va mantenir la renda de quatre gols. Durant aquests minuts va ser vital l’actuació de Guàrdia sota pals i la connexió de la primera línia (Rakocija-Màrquez-Valera) amb Adrià Figueras a la línia.

Amb 28-23 al minut 50, i amb dos homes menys, el Fraikin va veure com els rivals s’acostaven fins al 28-26 amb un parcial 0 a 3. Tot i recuperar tots els homes a pista, l'equip va veure com el GOG es posava a un sol gol (29-28), però dues recuperacions de pilota van tornar a posar l'equip a +3 (33-30), acabant el periple europeu amb bon regust de boca i deixant el conjunt danès sense l'anhelat passi a quarts.

Fraikin Granollers 34– GOG Gudme

Fraikin BM Granollers: Marc Guàrdia i Almeida, porters; Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera (4), Adrià Figueras (6), Pau Ferré, Oswaldo Maestro (2), Adrià Martínez (1), Gassama (6), Víctor Sáez (1), Rakocija (3), Popovic, Sergi Franco, Alex Márquez (5) i Antonio García (6).

El Fraikin BM Granollers acaba amb 5 punts en la tercera posició del seu grup, sense poder passar a Quarts. Tampoc ho fa finalment el GOG Gudme, que acaba com a pitjor segon classificat i cedeix la seva plaça als quarts al Holstebro, també de Dinamarca. Amb ells, també passen Saint-Raphael Var Handball, Füchse Berlin, TSV Hannover-Burgdorf, Grundfos Tatabanya KC i FC Porto. El THW Kiel els espera a la Final 4.

Entrevistes