updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Remuntada èpica del Fraikin Granollers per rescatar un punt a Polònia

Remuntada èpica del Fraikin Granollers per rescatar un punt a Polònia Foto: @bmgranollers

El Fraikin Granollers va aconseguir dissabte rescatar un punt que permet mantenir esperances de classificació en aquesta complicada Copa EHF.

Un partit amb un final espectacular que es pot explicar en moltes paraules, però que val més la pena veure resumit en aquest vídeo:

Azoty Pulawy 34-34 Fraikin Granollers

KH-7 BM Granollers: Marc Guàrdia, i Almeida, porters; Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera (3), Adrià Figueras (10), Pau Ferré, Dos Santos (2), Adrià Martínez (2), Gassama (2), Víctor Sáez (1), Rakocija (3), Popovic (1), Sergi Franco, Alex Márquez (5), Antonio García (5).

El partit va començar de cara amb un 0-3 de sortida després de tres aturades del porter Marc Guàrdia. Però a poc a poc els polonesos van anar recuperant terreny i al descans guanyaven d'un gol després d'un darrer parcial de 5 a 2 (16-15). A la represa van dominar els locals des del començament, tot i que el Granollers va recuperar per empatar 24. Però el Pulawy va aprofitar les imprecisions dels vallesans per col·locar un 34-30 a dos minuts pel final que semblava sentenciar. Però amb aturades de "Bombom" Almeida, l'equip va seguir creient-hi i corrent al contraatac van aconseguir el primer punt europeu de la temporada.

Ara el Fraikin té pocs dies per a recuperar-se, ja que dimarts (a les 21:30h) tenen un partit vital en la lluita per la segona posició de la lliga davant el Bidasoa Irun.

 

Entrevistes