updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Difícil partit per al Fraikin Granollers el diumenge en terres daneses

El primer desplaçament per al Fraikin en la fase de grups després de la primera derrota patida a casa davant del potentíssim Kiel, porta l'equip granollerí fins a Dinamarca.

GOG – Fraikin Granollers, diumenge 15 hores

El Fraikin visita un dels equips més llorejats de Dinamarca, ja que en la primera G del seu nom s’amaga la ciutat d’on és, Gudme, i el nom amb el qual era conegut aquest equip, que des del 1992 i fins el 2007 havia guanyat sis lligues daneses. Després van patir la crisi i fins i tot van baixar a 2a divisió. Van retornar a 1a l’any 2013.

En la primera jornada van guanyar a al pista de l’Azoty Pulawy polonès per 28-31. A la ronda eliminatòria es van desfer del Vojvodina serbi guanyant a Novi Sad per 27-32 i a casa seva per 36-25. Per tant s’ha de pensar que, encara que no tingui cap gran estrella, guanyar a la seva pista serà complicat.

La seva plantilla es molt jove, amb quasi tots els jugadors nascuts entre 1996 i 2000,com Jorgensen, Andersen, Jakobsen, Gidsel, Möller, Cieslak i Laerke i també l’islandès Rikhardsson. També hi ha un Josef Pujol nascut a Estocolm, que nascut el 1992 és un dels “veterans”, junt amb els porters Erevik i Mikkelsen.

Entrevistes