updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin comença plantant cara però acaba desbordat pel potencial del Kiel

Adrià Figueras, màxim golejador del Fraikin Foto: JORDI VILAS-CATH Adrià Figueras, màxim golejador del Fraikin

L'Olímpic de Granollers va viure la visita esperadíssima d'un dels més grans d'Europa, un Kiel que va començar sorprès pel gran inici dels vallesans però va acabar golejant i imposant la seva llei.

Fraikin Granollers 22-33 THW Kiel

La fase de grups de la Copa EHF va començar amb un plat fort a Granollers. L'Olímpic es va vestir de gala per rebre el Kiel, l'equip de les zebres, un habitual de la Champions i de les Final-4 que aquesta temporada és el gran favorit de la segona competició continental.

El partit va començar amb un Fraikin entonadíssim que va sorprendre posant-se 10-7 al quart d'hora de partit, però els visitants van reaccionar amb fermesa i al descans ja guanyaven 11-18. Un parcial demolidor d'1 a 11 amb un Landin imperial que va fer petita la porteria visitant. No cada dia el porter rival és tot un campió del món.

A l'inici de la segona meitat, Adrià Figueras i Lancina donaven certes esperances de retallar diferències posant l'equip 14-21, però de nou els alemanys van aprofitar la seva defensa i contraatac per acabar de sentenciar el matx. Està clar que el Kiel ara mateix juga "en una altra lliga", i tocarà jugar-se el passi a la següent ronda de l'EHF contra els altres dos equips del grup, el GOG danès i l'Azoty Pulawy polonès.

FRAIKIN GRANOLLERS: Bombom Almeida i Marc Guàrdia, porters; Borja Lancina (1), Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera (2), Adrià Figueras (7), Oswaldo (1), Adrià Martínez (1), Gassama (1), Víctor Sáez, Rakocija, Popovic (2), Sergi Franco (1), Alex Márquez (1) i Antonio García (5)

Aturada de Landin i contraatac, l'arma del Kiel | EHF

Gran ambient al Palau d'Esports "Olímpic" de Granollers

Entrevistes