updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran partit entre dos campions d'Europa el diumenge al Blaugrana

Imatge d'un Barça - Kielce anterior Foto: FCB Imatge d'un Barça - Kielce anterior

El Barça es va posar en la passada jornada líder del grup A de la Champions, i ara defensa el seu lideratge (que provisionalment és pel Vardar) davant un dels altres grans d'Europa.

FC Barcelona - Kielce, diumenge 19 hores

Gran partit al Palau Blaugrana el diumenge a la tarda. El visita el Kielce de Talant Dujshebaev que en la darrera jornada va derrotar el Vardar per 31-27 provocant un triple empat al capdavant del grup entre aquests dos equips i el Barça, que, de moment, és líder per la diferència de gols. Són els tres equips que van guanyar la Champions de forma consecutiva les temporades 14-15 (Barça), 15-16 (Kielce) i 16-17 (Vardar).

L’equip polonès, entrenat per Talant Dujshebaev, té una plantilla excepcional: Cupara (serbi) i Ivic (croat) a la porteria; Janc (eslovè) 16 gols a l’extrem dret, Alex Dujshebaev (32 gols) i Lijewski (polonès, 8 gols) al lateral dret, Cindric (croat, 19 gols) al central; Jurecki (polonès, 17 gols) i Daniel Dujshebaev (5 gols) al lateral esquerra, Ángel Fernàndez (13 gols) i Moryto (polonès, 15 gols) a l’extrem esquerre, i Karalek (bielorús, 13 gols) i Aguinagalde (7 gols) en el pivot, més el defensor Jurkiewicz. Més el lateral esquerre croat Mamic i el central eslovè Zorman, que encara no han jugat fins ara.

El Kielce va guanyar al Palau en la seva última visita i és l'últim equip que hi ha guanyat

La temporada 2015-16 el Kielce es va creuar amb el Barça a la fase de grups i va guanyar al Palau Blaugrana per 31-33, prenent-se la revenja de la derrota patida la temporada anterior a la semifinal de Colònia.

L'última derrota del Barça al Blaugrana

L'equip polonès acabaria sent el campió en la Final Four de Colònia. Després la temporada 2016-17 va caure en vuitens de final davant el Montpellier i la temporada passada va ser eliminat pel París Saint-Germain en quarts de final.

Entrevistes