updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

David Davis substitut de Vranjes al Veszprém

David Davis substitut de Vranjes al Veszprém Foto: @mkbveszpremkc

David Davis ha agafat el repte més gran de la seva carrera, ser el nou entrenador del Veszprém hongarès, un equip dissenyat per lluitar cada any pel títol de la Champions.

Aquest dimarts s'ha fet públic que el de Santa Maria de Palautordera serà el relleu del suec Lubjomir Vranjes a la banqueta del Veszprém. Una posició de gran prestigi però molt complicada de retenir donada l'altíssima exigència dels responsables del club hongarès. Des d'aquí desitgem tota la sort i encert del món a David Davis, que ocupa la mateixa banqueta que fa dues temporades ocupaven Xavi Sabaté i Josep Espar.

David Davis es va retirar com a jugador l'any 2013 després d'una llarguíssima trajectòria (BM Granollers, Oviedo, Teucro, Altea, Valladolid, Ciudad Real/Atlético de Madrid i Porto).

Com a entrenador ha tingut un ascens molt ràpid: va començar com a ajudant de Raúl González al Vardar (on van aixecar la Champions 2017), i també va ser entrenador del seu equip femení. Després va passar a ser ajudant de la selecció de Rússia i des del 2018 és el seleccionador d'Egipte

Entrevistes