updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça guanya a Suècia i el Granollers cau a Suïssa

Derrota del Fraikin a Thun Foto: BMGranollers.cat Derrota del Fraikin a Thun

Signe diferents dels compromisos europeus de Barça i Granollers, a Suècia i Suïssa.

El Barça guanya però encara continua tercer

En el penúltim partit de la fase de grups el Barça a superar el cuer a la seva pista, però la victòria l'endemà del Nantes sobre el Vardar el continua deixant al tercer lloc del grup

La gran defensa blaugrana, i les grans aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, van marcar el partit des de l'inici i es va arribar al descans amb un marcador curt de 8-11 que ho deixava tot per decidir. Però a la represa el Barça va aconseguir un parcial de 5 a 0 de sortida que obria el marcador, que al cap de pocs minuts ja quedaria sentenciar amb el l’11-23 amb un Pérez de Vargas imperial (50% d'aturades).

Kristianstadt 21–26 FC Barcelona Lassa

Barça Lassa: Pérez de Vargas i Ristovski, porters; Aleix Gómez (4), Dika Mem (5), Syprzak (4), Raúl Entrerríos (2), N' Guessan (1), Ariño (1), Viran, Palmarsson (3), Valero Rivera (3), Sorhaindo (1), Dolenec, Jallouz i Víctor Tomas (2).


El Fraikin Granollers acaba cedint a Suïssa

El Fraikin Granollers, que era líder del grup va perdre a la pista del cuer, un equip suís que tenia la darrera oportunitat d'enganxar-se a la lluita, ja que una derrota li hauria deixat la classificació pràcticament impossible. Una setmana de revesos pel conjunt d'Antonio Rama, que ha de refer-se d'aquests cops per encarar les pròximes jornades amb totes les aspiracions en els objectius marcats.

Wacker Thun 25-23 Fraikin Granollers

Entrevistes