updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Empat del Fraikin Granollers a Chambery

L'equip amb l'afició que es va desplaçar a Franá Foto: @BMGranollers L'equip amb l'afició que es va desplaçar a Franá

El Fraikin Granollers comença la fase de grups de l'EHF amb un empat a la complicada pista del Chambery.

Després d'un inici de partit molt ajustat, un parcial de 0 a 6 permetia al Granollers obrir per primer cop el marcador amb el 4-9. Els locals s'han refet de seguida escurçant fins el 8-10, però un gran final de primera meitat –amb un Bombom Almeida espectacular sota pals, i l'equip corrent el contraatac– permetien al Fraikin marxar als vestidors amb un 12-17 més que esperançador.

A la represa, els locals han arriscat més en defensa i a poc han aconseguit tornar a posar-se dins del partit pressionant el Fraikin amb el 21-22, després d'aprofitar una les ∫eves superioritats. El Fraikin aguantava la iniciativa (24-25), fins que els francesos han aconseguit empatar a 27, a menys de deu minuts pel final.

El darrer tram ha estat emocionant i amb alternatives constants, amb els darrers gols del Granollers de Gassama i Adrià Figueras. Ja en el darrer minut, els dos equips han tingut opcions de trencar la igualtat, però no primer els catalans ni en darrera opció els locals han pogut desfer l'empat a 30.

Chambery 30-30 Fraikin BM Granollers

Fraikin BM Granollers: Almeida i Guàrdia, porters; Bernatonis (4), Cabanas (2), Marc Cañellas (4), Silva (3), Álvaro Ferrer, Adrià Figueras (9), Marc Garcia, Gassama (3), Alex Márquez, Edgar Pérez, Gonzalo Porras, Rakocija, David Resina (5) i Ian Tarrafeta.

Els "Blanc i Blaus" animant a l'equip a Chambery / Foto: @bmgranollers

Entrevistes