updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça vol superar el Vardar, campió vigent de la Champions

Imatge d'un partit anterior al Blaugrana Foto: fcbarcelona.cat VíCTOR SALGADO Imatge d'un partit anterior al Blaugrana

El Palau Blaugrana ha de tornar a vibrar el dissabte per intentar superar l'actual campió de la Champions, el Vardar macedoni.

FC Barcelona Lassa - Vardar Skopje, dissabte 18 hores

En el retorn a Europa el Barça té el rival més complicat, el campió. I és un  partit clau si l’equip de Xavi Pascual no vol veure’s relegat al quarta plaça, de la qual possiblement li costaria molt sortir en les tres jornades restants. 

El Vardar ha superat el Barça en els dos darrers enfrontaments. La temporada passada a la semifinal de la Final Four per 26-25 i aquesta temporada, en la primera volta, a Skopje per 27-24. Està clar que el públic ha de tornar a ser clau per poder superar un fantàstic equip.

No cal parlar massa del potencial de l’equip que dirigeix Raúl González, amb David Davis d’ajudant. Tenen a Sterbik sota pals, a l’extrem dret el croat Cupic i el rus Shiskarev, al lateral dret el lituà Kristopans i el toledà Maqueda, dels centrals croats Cindric i Karacic, al lateral dret a Joan Cañellas i el macedoni Borozan, a l’extrem esquerra el rus Dibirov i al pivot el macedoni Stoilov i el brasiler Ferreira.

Entrevistes